Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

predpokladam ze to, co jste napsala o tech malych zemickach, myslite i na druhou stranu i o tech velkych zemich a to je dobre, protoze tim padem davate za pravdu panu prezidentovi, ktery nehodla stranit jen jednem, ale chce mit pratelske vztahy se vsemi, tedy i s Ruskem i s Cinou a jinymi. Pratelsky vztah muzeme mit i s malymi zememi otazka druha je, vmesovani se do zalezitosti a politiky jinych zemi a to neni rozhodne vhodne, protoze stejne tak jako nekritizujeme to, ze bezpecnostni slozky strili v USA cernochy tu opravnene, tu neopravnene, ze tato zeme vytvari po celem svete sve zakladny a vyvovalala spoustu vojenskych konfliktu, tak stejne tak nebudeme vycitat jinym zemim, jak si stavi ve sve zemi sve zakony aby dokazali utahnout spolecnost, v niz je miliarda lidi!

1 0
možnosti

Píšete "A teď na tahle přátelství strašně rychle zapomínáme." Nebuďte taková pesimistka, To, že zapomíná hradní osazenstvo neznamená, že všichni. Chci věřit, že nás je pořád ještě dost.

3 1
možnosti

Nikdo na Tibet nezapomíná nemluví se o něm tak často jako dříve. Ale to neznamená že zůstaneme na místě. Svět jde stále dopředu mezinárodní politika se neustále mění. Opravdu chcete zůstat jenom u toho Tibetu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 877x
Normálně příslušnice Pražské kavárny, leč toho času působící na detašovaném pracovišti, neboť se vrátila do svého rodného města, aby se starala o maminku.

Seznam rubrik